Fyll i formuläret, vi hör av oss inom kort.

01 Fastighetsservice Stockholm

Vi jobbar mycket med att bygga och anpassa olika lokaler runtom i Stockholm. Då återstår bara frågan, vad händer när lokalen är klar? Här slutar många företag vara involverade i sitt bygge men inte vi. Om ni vill kan vi nämligen fortsätta att hjälpa er, nu med service av er nya lokal.

02 Varför fastighetsservice?

Oavsett hur bra kvalité något har så kommer det inte att hålla för alltid. För eller senare kommer delar av er fina lokal att behövas ses efter. Det är här vi kan hjälpa er. Vi kommer tillbaka till er med jämna mellanrum och tittar på vad som behöver göras. Sen ser vi till att era lokaler kommer i tiptop form igen.

Självklart kan ni strunta i att välja fastighetsservice och bara ringa in någon när saker gått sönder. Det är ett alternativ som definitivt fungerar. Saken är bara den att det alltid är dyrare att laga något som gått sönder än att serva något som håller på att gå sönder. Vi upptäcker problemen innan de hunnit bli ett problem.

03 Ingen störning i verksamheten

Efter som vi åtgärdar problemen innan de hunnit bli ett problem kommer du inte uppleva någon störning i din verksamhet. Om något dock går sönder är det omöjligt att säga hur din verksamhet kommer att påverkas. Det är därför vi alltid rekommenderar att du använder någon form av fastighetsservice för dina lokaler.

04 Välja företag

Självfallet behöver du inte välja Bsbygg för din fastighetsservice. Det finns många bra och kvalificerade företag runtom i Stockholm. Den främsta anledningen för att välja oss är om vi anpassade era lokaler. Då kan vi er lokal utantill, vi vet vad vi byggde, hur vi byggde och varför vi byggde. Vi vet vart problem kanske kan uppstå i framtiden och vi vet hur vi ska upptäcka dem i god tid innan de blir ett problem.

05 Ditt företag i centrum

Precis som när vi utför lokalanpassning sätter vi ditt företag i centrum. Det är dina behov som vi arbetar efter och det är vad som blir våra riktlinjer. Innan vi sätter igång kommer vi bjuda in dig till ett möte. Här kan vi prata med varandra och diskutera dina behov. Vi kommer sätta oss in i ditt företag och lära oss exakt vad vi behöver göra. Självklart är denna process väldigt enkel om vi har anpassat dina lokaler. När vi sedan utför service ser vi till att din verksamhet inte störs på något sätt och att jobbet blir väl utfört. Vi har lyckats när du inte ens märker att du anställt oss för att komma dit och allt bara flyter på utan några störningar.

Vi hoppas att du väljer oss nästa gång du behöver fastighetsservice.

06 Hög kvalité

Självklart håller all våra byggen en hög kvalité, vi försöker inte skrämma er. Allt vi bygger håller en hög standard och byggs för att hålla länge. Tyvärr håller inget för alltid, det går helt enkelt inte att bygga något sådant. Det är därför ni behöver någon form av fastighetsservice, från oss eller från ett annat företag.

Kontakta oss

så återkommer vi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×